Find din bogholder hos TIBAS

 

Sådan hyrer du en bogholder.

En bogholder forvalter din virksomheds betalinger, fakturaer, lønninger, indtægter og lignende. Det er derfor vigtigt for dig og din virksomhed, at det er professionelle bogholdere som du kan stole på, være tryg ved og som kan spare dig kostbar tid og penge. Men også en person som kan få noget fra hånden, så du ikke behøver bekymre dig om deadlines, rykkere og betalingsoversigter, men kan bruge din kostbare tid på det du er bedst til – at passe dine kunder!

 

1. Kig derfor efter en person med en bogholderiuddannelse, som har de kvalifikationer og erfaringer som kræves for at være din bogholder og som du er tryg ved.

 

2. Gennemgå personens erfaring og uddannelse som bogholder og spørg ind til hans eller hendes professionelle arbejde, eventuelt ved at gennemgå bogholderens CV. Respekter bogholderens tavshedspligt overfor tidligere eller nuværende arbejde i andre virksomheder – tavshedspligt er en selvfølge som også kommer dig og din virksomhed til gode -, men spørg gerne ind til tidligere generelle opgaver som bogholderen har udført.

3. Vurder og spørg ind til personens evne til at arbejde under tidspres og evnen til at kunne multitaske og modstå pres, da deadlines tit skal overholdes især ved lønudbetalinger, skat,- og momsindberetninger.

4. Sikre dig at personens kommunikations evner er gode, da personen repræsenterer dig og dit firma ved kontakt til dine leverandører eller kunder. Spørg gerne ind til evnen at kunne rykke dine kunder for betalinger, da det er en vigtig del af at være en god bogholder. Hvis du har mistanke om personens personlighed eller karakter passer til din virksomhed, så lad andre medarbejdere interviewe denne person og give dig feedback.

5. Overvej at kontakte tidligere virksomheder for at indhente anbefalinger. Kontroller anbefalingerne fra de personer, du taler med og spørg ind til arbejdsindsats, tidsforbrug, situationer for succes eller fiasko, styrker, svagheder og andre relevante spørgsmål.

Sådan hyrer du TIBAS

TIBAS har de kvalifikationer og erfaringer som kræves for at være en god bogholder og som du kan være tryg ved. Vi holder os orienterede og opdaterede på seneste nyt indenfor skat, told og moms, men også indenfor løn bogholderi. Alle de steder hvor regler og lovgivningen hele tiden ændrer sig. Vi har hos TIBAS vores egne regnskabsprogrammer som vi stiller til rådighed, men arbejder også tit på virksomhedens eget regnskabssystem. Hos TIBAS har vi eget kontor hvor vi arbejder, men vi udfører også gerne bogholderi opgaver direkte ude hos dig som kunde – enten på time,- dag,- eller uge basis – alt efter ønske.

Ring til os, svarer vi ikke, så læg eventuelt en besked. Du kan også sende en mail og vi vil kontakte dig for en aftale om en uforpligtigende samtale på hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Da vi tit arbejder ude hos vores kunder i dagtimerne kan der være run på, men vi lover altid at vende tilbage så hurtigt som muligt

 

TIBAS BOGFØRING: info@tibas.dk KØGE - 25 26 28 29